Блог за компютри и соф...

Вътрешната оптимизация или Onpage оптимизация в 5 стъпки

Posted by Bulpc.com in Други on April 19, 2017 with No Comments

В една статия трудно ще се опишат всички стъпки относно вътрешната on page оптимизация на сайт, тъй като би била много дълга, затова тук ще бъдем по-кратки и ще упоменем пет основни точки, на които трябва да обърнете внимание. И предупреждаваме, че ако ги приложите правилно наистина ще видите подобрение! Но и само тези точки не достигат за наистина водещи позиции, нужно е да се направят и много други неща.

Едно от най-важните неща за да излиза сайта ви на по-предни позиции в търсачките е вътрешната оптимизация или Onpage оптимизацията. Защо е важно? Защото това е основата, която се полага и от която зависи последващата работа на сайта или поне представянето му в Гугъл.

Сега ще подредя някой от по важните неща в под точки:

1. Title tag – Това е сигурно най-важното нещо за да излиза сайта Ви на по горна позиция в търсачките. Никога Title tag не трябва да е „Здравейте“ или „Мерси, че посетихте нашият сайт“ или нещо от този сорт. Title tag трябва да е свързан с описанието на сайта Ви. Бъдете оригинални и около ключовата фраза сложете някаква силна дума или дори няколко думи, които може да подсилят описателно оптимизираната фраза.

2. Ключовата дума в домейна – Това също е доста важен фактор. Домейна може да е съставен от една или повече ключови думи. Много спорен факт, особено в последните години. Ако е ниска конкуренцията – рискувайте. Ако е голяма – по-добре градете бранд. Има много спорове в последните години дали това може да ви помогне в класирането или може да навреди, но изследванията показват, че няма точна закономерност. Много бизнеси продължават да бъдат лидери до голяма степен благодарение на домейн името си, което съдържа поне една дума, която е важна и ключова за тях.

3. Bътpeшнa cвъpзaнocт – Тeмaтичнитe cтpaници ce линвaт пo мeждy cи c пpaвилнитe ключoви дyми. Внимавайте обаче как и по какъв начин го правите, тъй като може да постигнете и обратен ефект. Ако прекалите може да прехвърлите тежест от важна страница към по-маловажна и така да получите така нежелания обратен ефект. В този случай ще загубите дори позиции в google по търсене на определени ключови думи.

4. Наличие на H1 и H2 заглавия – Това е доста стар метод, но според мен доста сполучлив. Поставяйте заглавието на страница си в H1, а пък подзаглавията в H2 например. Много хора използват дори до H6 тези атрибути, но ефектът не е особено голям, ако дори се забелязва такъв. Затова гледайте да имате поне H1, ако не някой от останалите.

5. Alt tag – Това е този таг, който се съдържа в изображенията. Например : Angry face . Това е доста важен таг, тъй като търсещите машини се ориентират по него за какво става дума. Винаги описвайте за какво се отнася изображението, тъй като трафик се печели и от изображения. Все пак и те трябва да са достатъчно добри, а не просто да са нещо нескопосано направено J

Доверете се на професионалисти в лицето на PromoPointbg.com – seo оптимизация за Google на сайтове и онлайн магазини.

Различният вариант при нужда от компютър

Posted by Bulpc.com in Други on August 24, 2016 with No Comments

Компютри, лаптопи, телефони, телевизори… всички те са част от техниката, която ни заобикаля ежедневно и чрез която ние сме част от така нареченото „глобално село”. Четенето на новини, забавленията, социалните мрежи, новините, работата, всичко е много по-лесно и достъпно чрез тези устройства. На пазара у нас вече се появиха и много фирми, които не просто предлагат подобен род техника, но дават възможност на потребителите да закупят  компютри втора употреба на доста добри цени. По този начин потребителят има шанса да реши сам дали иска лъскаво устройство без нито една драскотина, но на много висока цена или иска да спести пари и то не малко, доверявайки се на компютри втора употреба.
компютър втора ръка

Факт е, че у някои българи е загнездено желанието да притежават само нова и маркова стока и затова реагират с насмешка на всичко, което се предлага, като втора употреба, независимо дали са дрехи, коли или техника. Истината е, че има две основни причини, поради които можете спокойно да се доверите на компютри втора употреба. Едната е, че те са значително по-евтини от машините, които току що излизат от завода. Втората причина е, че те са надеждни и качествени.

Въпросните компютри втора употреба могат да бъдат един изключително добър избор, защото повечето от тях се предлагат от родни фирми, които са се сдобили с тях след аукциони. Тези своеобразни разпродажби се правят от световни марки като Fujitsu Siemens, Lenovo, Dell и други. Компютрите, които се използват в техните офиси се продават след максимум три години употреба и логично цената им е по-ниска, но за сметка на това са снабдени с много системи и придобивки, които бихте заплатили отделно в случай, че се доверите на чисто нова машина.

Има и случаи, в които собствениците на чисто нови компютри се отегчават от тях сравнително бързо и решават да продадат вече „старите” си машини и да си закупят нови. От там неусетно достигаме и до второто предимство при закупуването на компютри втора употреба, а именно цената. Тя е по-ниска, защото тези машини все пак се водят използвани поради факта, че са имали друг собственик, но в действителност по нищо не се различават от чисто новите, а понякога са дори по-добри от това, което можем да си позволим.

Както вече споменахме на българският пазар има много фирми, които предлагат компютри втора употреба, като една от тях е Plasico IT Superstore, която е специализиран вносител и търговец на употребявана техника. Можете да разгледате каталога на https://plasico.bg/употребявана-техника/компютри-втора-ръка и да изберете компютър, който ще отговаря на вашите изисквания.

Повече яснота, по-добър избор

Posted by Bulpc.com in Аксесоари / Периферия on May 25, 2015 with No Comments

    Изборът на слушалки е свързван с познанието на всички детайли около най-известните марки на пазара, стиловете музика и подробностите около дизайна и функционалността на моделите. Колкото повече яснота има човек относно всички тези неща, толкова по-добър избор може да направи при евентуална покупка. Изборът е труден, защото на пазара се предлагате всякакви аудио слушалки, които се различават по марка, цена и характеристики. За перфектният избор е нужна помощ от специалисти, които познават областта. В този материал ще ви помогнем за изясняването на вашия избор.

За какво точно да се оглеждаме

 

Слушалките се предлагат в различни форми и размери. Основните категории са три на брой и те се различават по размер и обхващане на вашите уши.

  • Over the ear – при този модел чашките обхващат изцяло ушите ви и перфектно фокусират звука към вас. Така може да се насладите на разговори и песни без да ви притеснява това, което става около вас. Страничният шум е минимизиран на 100%. Слушалките са по-големи, но за сметка на това по-комфортни. Характерното за първите модели е голямото тегло, но с развитието слушалките през годините те стават все по-изчистени и по-леки, като не тежат на главата;
  • On ear – това са слушалки, които са на ушите. Тоест те не обхващат цялото ухо, но и не влизат в него. Просто се прикрепят към ушите и звукът идва по-силно от слушалките, но същевременно чувате и странични шумове. Повечето модели имат чупещи чашки или ленти, за по-голямо удобство и по-лесно пренасяне при пътуване;
  • In ear – на последно място, но не и по важност са така наречените тапи. Характерното за тях е, че те влизат в ушите. Те са малки на размер, лесно преносими и в много от случаите удобни, без усещане за дискомфорт. Те са дискретни, труднозабележими и много лесно се пренасят и използват поради малкия си размер.

Специализация на слушалката

На пазара се предлагат най-различни видове слушалки – някои са предназначение за звукозаписни студиа, други за спорт, трети за игри, филми и прочие. Впрочем филмовите разполагат с впечатляващи характеристики – сред тях е възможността за възпроизвеждане на многоканален звук. Някои геймърски модели също разполагат с подобна функция.

Слушалки за звукозаписни студиа – при тях изискването е да имат много сериозна звукоизолация и да „свирят“ кристално ясно! Не бива да се допускат никакви компромиси с това! Все пак записите ще бъдат чувани от стотици, хиляди фенове, затова специалистът в студиото трябва да отстрани всеки миниатюрен „дефект“, получен при рекординга.

Спортни слушалки – любимите ми! Трябва да са леки, преносими, ако може безжични, като в същото време да възпроизвеждат качествен звук ,а не просто да шумят, бучат и да дразнят сетивата. Освен това, ако са безжични, задължително е да издържат поне няколко часа на възпроизвеждане на звука, за да нямаме проблеми при спорта. Аз например тичам около два часа и би ми свършила идеална работа слушалка, която издържа поне още толкова, защото понякога след тренировка отделям време в почивка, излежавайки се на матрака у дома.

Филмовите и гейминг слушалките са насочени към онези клиенти, които търсят реалистичен звук и искат да се почувстват в играта / филма. Но повече за тях в друг материал!

Благодарим ви за вниманието. Тази статия достига до вас с любезното съдействие на webselo.com – ние се занимаваме професионално с копирайтинг услуги и творческо писане!

Как да се предпазим от вируси

Posted by Bulpc.com in Софтуер on September 24, 2014 with No Comments

Един от основните проблеми на операционната система Windows е сигурността. За да предпазите компютъра си от злонамерен софтуер се нуждаете от добра “интернет хигиена” и специален антивирусен софтуер. Всеизвестен факт, е че непробиваема система не съществува. За да се предпазите от вируси, първо трябва да разберете метода им на работа и основните трикове, които хакерите използват, за да заразят жертвите си. В следващите редове представяме на вашето внимание съвети за безопасно използване на интернет.

Защита от вируси

Защита от вируси

Първата крачка за борбата с вируси под Windows започва с инсталирането на антивирусната програма. Много хора си мислят, че това е достатъчно за тяхната сигурност, но не е така. Всеки ден излизат безброй нови вируси. Хората, които ги създават са в постоянна надпревара с разработчиците на антивирусен софтуер, но хакерите имат предимство, защото за да бъде засечен новия злонамерен код от вашата антивирусна, тя трябва да получи последните актуализации от компанията разработчик. Едни от най-опасните вируси са оставали неразкрити достатъчно дълго време, че да се разпространят на милиони компютри, образуващи огромни “бот мрежи” , чрез които хакерите атакуват правителствени сайтове, банки и т.н. Заразените потребители си нямат ни най-малка представа, че от компютъра им се извършва кибер атака. Вече заразена, изчистването на операционната система става много трудно, тъй като вируса се е разпространил по жизнено важни за системата файлове, променил е критични за сигурността настройки и още един куп гадории. Конкуренцията при компаниите създаващи антивирусен софтуер е огромна. За да изберете оптималното решение за вас, трябва да знаете, че сигурността в наши дни струва скъпо. Безплатните решения предлагат минимална защита, тъй като ъпдейтите се изпращат в по-голям интервал от време, през което вие не сте защитени от последно излезлите вируси. Платените варианти са оптималното решение като продуктите на Kaspersky, ESET, Avira, Avast, AVG, Comodo са лидери в бранша. Ако не разполагате с бюджет за антивирусна програма ви препоръчваме използването на Avira free + malwarebytes.

Редовното ъпдейтване на операционната система, повишава значително сигурността. Тъй като Windows е далеч от идеалната ОС, хакерите често намират вратички за нейното разбиване. За да сте максимално защитени, инсталирайте редовно постъпващите ъпдейти изпратени от Microsoft.

Колкото и добре да е защитен един компютър, потребителя трябва да спазва някои основни правила (“интернет хигиена), за да се предпази от заразяване.

- Не използвайте IE, този браузър е пълен с дупки в сигурността. Браузването с Mozila, Chrome, Opera е в пъти по-сигурно и бързо.

- Внимавайте, на кого се доверявате ! Не отваряйте съмнителни файлове изпратени по skype или друг messenger, особено ако са с разширение .exe, .bat, .scr, .pif.

- Инсталирайте софтуер само от проверени, официални източници като cnet.com, softonic.com, softpedia.com. Продуктите в тези сайтове се проверяват от професионалисти за наличието на злонамерен код и можете да бъдете сигурни в безопасността им. Избягвайте използването на кракнат софтуер, тъй като това е един от основните начини, по който се разпорастраняват вирусите онлайн.

- Сканирайте всички външни памети, които свързвате към компютъра си, преди да ги отворите. Заразяването от флашка не е за подценяване.

- Бъдете умни. Ако някой ви предлага да спечелите бързи пари, чрез уникален софтуер или пък да гледате голи снимки на холивудска звезда, то е много вероятно да се опитва да ви измами. В тези случаи, дори най-добрата антивирусна е безпомощна срещу некомпетентността на потребителя.

Почистването на вече заразен компютър не може да се извърши от всеки и ви препоръчваме да се обърнете към специалисти. Сканирането на целия хард диск с антивирусна не дава 100% гаранция, че всичко е наред, тъй като един път активиран, злонамерения код покрива следите си и замаскира присъствието си в системата. Софтуерните специалисти използват методи като сканиране преди стартиране на ОС, които са много по ефективни и сигурни. Преинсталирането на Windows не премахва изцяло заплахата! Обърнете се към сервиз, там знаят как да се погрижат за цялостното премахване на вирусите от системата ви.

Съветите за вашата сигурност са подготвени от колегите ни Screen.bg, които предлагат нови части за лаптопи – матрици, клавиатури, букси, вентилатори и др.

Как се Извършва Професионално Почистване на Компютър

Posted by Bulpc.com in Настолни компютри on January 21, 2014 with No Comments

пичистване на компютърВъпреки, че има голяма разлика между почистването на лаптоп и почистването на компютър, и двете услуги са почти еднакво трудни. От една страна, лаптопите са по-компактни, но пък частите им са по-фини и по-трудни за обработка и поддръжка. От друга страна, персоналните компютри се разглобяват по-лесно и бързо от лаптопите, но техните части също трябва да се почистват внимателно. Също така, при тях има множество кабели, които трябва да бъдат свързани по правилния начин – в противен случай има риск от изгаряне на различни компоненти.

Как да разберем дали се нуждаем от почистване на компютър?

По принцип, при качествена компютърна поддръжка компютрите се почистват профилактично през определен период от време. Голяма грешка е да се изчаква появата на проблеми в работата на компютъра, преди той да се почисти, защото хубавото почистване може да предотврати редица повреди и да подпомогне функционирането на компютъра. Ето защо, ако избирате абонаментна компютърна поддръжка, уверете се, че в плана влиза почистване на компютъра определен брой пъти месечно.

Какво може да се случи, ако компютърът не се почиства редовно?

почистване на компютър от прахПрофесионалното почистване на компютър е изключително важно за дългия живот на компютъра Ви. Липсата му може да доведе до натрупване на прах и частици между компонентите му, което затруднява охлаждането и забавя компютъра. Ако охладителят се задръсти с прах, той може да спре да функционира правилно, а прекалено висока температура може да причини изгарянето на някои важни и скъпоструващи компоненти. Освен всичко друго, термоконтактната паста на процесора трябва да се сменя през определен период от време, за да осигури подходящо охлаждане

Услугата почистване на компютър е изключително важна за правилното функциониране на всяка система. Тя може да предотврати множество проблеми с компютъра и да подобри работата на компонентите. Липсата на почистване води до повишаване на температурата на компютърните части и тяхното изгаряне или повреждане.

Кой е Подходящия Сервиз за Компютри

Posted by Bulpc.com in Сервизни услуги on January 14, 2014 with No Comments

компютърен сервиз СофияС развитието на компютърните технологии и нарастването на броя на компютрите се увеличават и сервизите, които предлагат компютърна поддръжка. Проблемът е, че както съществуват качествени и некачествени компютри, така и сервизите се различават по надеждността и стандарта на услугите, които осигуряват. Предлагаме ви няколко стъпки, които могат да ви помогнат при избора на подходящ сервиз за компютри.

Как да разпознаем добрият компютърен сервиз?

Може би най-важният фактор при избора на сервиз за компютри са специалистите, които работят в него. Те трябва да имат опит в сферата на компютърната поддръжка и да могат да реагират бързо, адекватно и професионално. Един от начините, по които можете да проверите дали даден сервиз е надежден, е да разпитате приятели и познати – със сигурност много от тях са имали проблеми с компютрите си и може би са ползвали услугите на един или повече сервизи. Репутацията на даден специалист можете да проверите и онлайн, където е много вероятно да намерите мнения от бивши и настоящи клиенти.

Каква е ролята на цената при избора на компютърен сервиз?

сервиз за компютри СофияРазбира се, когато лаптопът ни се развали, всички се страхуваме от крайната цена на ремонта, особено ако повредилата се част е твърде скъпа и трудна за набавяне. При избора на сервиз трябва да се има предвид, че цената на компонентите не зависи от компютърните специалисти – те просто ги поръчват от някъде, за да могат да ги заменят. Това, на което трябва да обърнете внимание, е цената за извършване на дадена услуга. Твърде висока цена за дадена услуга не е гаранция, че сервизът е добър и услугата ще бъде извършена перфектно. Често цените в различните сервизи са почти еднакви и се различават в съвсем малка степен.

С други думи, най-важното при избора на сервиз е репутацията му и професионалния опит на специалистите, които работят в него. За да изберете подходящ сервиз за компютри, разпитайте близки и приятели и проверете за мнения на клиенти онлайн.

Как да Открием Най-Надеждната Компютърна Поддръжка в София

Posted by Bulpc.com in Сервизни услуги on January 7, 2014 with No Comments

поддръжка на компютри СофияВсе повече и повече фирми в София предлагат компютърна поддръжка и IT услуги. Понеже компютрите са едни от най-важните устройства във всекидневния ни живот, е важно да доверим грижата за тях на най-добрата фирма и най-опитните професионалисти. В зависимост от различните възможности, оферти и предлагани услуги, едни фирми за компютърна поддръжка в София вероятно ще са по-подходящи за Вас и Вашия компютър, отколкото други. За щастие, има лесен начин да разберем коя е най-надеждната само в няколко стъпки.

Какво трябва да предлага една фирма за компютърна поддръжка в София?

Не е нужно да се споменава, че надеждната фирма за компютърна поддръжка предлага разнообразен набор от услуги, които включват цялостна грижа за вашия компютър. Това е особено важно когато избирате фирма за абонаментна компютърна поддръжка, защото трябва да сте сигурни, че ако с компютъра ви възникне проблем, специалистите ще могат да го отстранят. Друго предимство при избора на компютърна поддръжка е услугата посещение на място, защото за Вас ще е много по-лесно и удобно да се обадите на специалист, който да прегледа компютъра Ви вкъщи или в офиса, отколкото да се придвижвате през София с него.

компютърна поддръжка софияГаранция за срока на изпълнение

За да сте уверени и спокойни при работата с компютъра си, е добре предварително да си намерите фирма за компютърна поддръжка в София, която да може да Ви гарантира минимални срокове за изпълнение на услуги или отстраняване на проблеми. Ако работата Ви зависи от компютъра, не можете да си позволите той да е в неизправност с дни или седмици. Потърсете фирма, която може да Ви предложи профилактика, диагностика и ремонт в най-кратки срокове – така ще знаете, че дори и нещо да се случи, компютърът Ви ще е като нов съвсем скоро.

За да сте сигурни, че ще получите най-добрата компютърна поддръжка в София, потърсете фирма, която предлага множество услуги, включително и посещение на място. Едно от най-големите предимства на надеждната фирма за компютърна поддръжка в София е гаранцията за кратък срок на изпълнение на желаните услуги.

Как ни Помага Компютърната Диагностика

Posted by Bulpc.com in Сервизни услуги on December 31, 2013 with No Comments

компютърна диагностикаВ света на компютрите повредите и проблемите са ежедневие. Но най-трудната част не е отстраняването на проблема, а откриването му. Когато е ясно коя част от компютъра е засегната (ако проблемът е хардуерен) или какво трябва да се промени в системата (ако е софтуерен), работата протича по установен модел. В този ред на мисли, една от най-важните услуги в компютърната поддръжка е компютърната диагностика.

Защо компютърната диагностика е важна?

Ако компютърът ви се развали, ще искате ремонтът му да се извърши възможно най-бързо и евтино. Това може да стане единствено ако специалистите, които се занимават с вашата компютърна поддръжка, знаят къде точно е проблемът. Някои повреди се установяват веднага по определени симптоми. Други обаче са по-трудни за откриване и тук играе роля компютърната диагностика. С нейна помощ специалистите разбират точно коя част от компютърната система не функционира.

Как протича компютърната диагностика?

компютър диагностикаПреди всичко, ако компютърът все още се включва и работи, специалистите ще опитат да установят проблема със специален софтуер, който изследва поведението на различните компоненти, засича температурата им и други показатели и показва разликата между нормалното и моментното състояние. Ако обаче системата не е в състояние да задвижи такъв софтуер, а гореспоменатите симптоми липсват, компютърът ще трябва да се отвори. Специалистите ще проверят и засекат частите със специални устройства или ще се опитат да ги инсталират на други компютри, за да проверят състоянието им. Когато проблемът бъде открит, те ще ви обяснят какъв е и как може да се процедира.

Накратко, компютърната диагностика е изключително полезна, когато не е ясно каква е причината компютърът да не работи. Диагностиката може да бъде проведена чрез специален софтуер или чрез изследване на хардуера и периферията на компютъра. Когато открият къде е проблемът, специалистите ще ви посъветват какво е най-добре да се предприеме – преинсталация или други действия по операционната система, или замяна или ремонт на определен компонент.

Какви са Предимствата на Абонаментната Компютърна Поддръжка

Posted by Bulpc.com in Сервизни услуги on December 24, 2013 with No Comments

абонамент за компютърна поддръжкаЕдна от основните характеристики на работата с компютри е фактът, че те редовно се развалят или се нуждаят от намесата на професионалист. В случаите, когато компютърът е изключително важна част от работната дейност и не може да се замени, компютърната поддръжка за него трябва да се осъществи възможно най-бързо. Понякога компютрите имат нужда от намеса повече от веднъж месечно, а това може да бъде скъпо. Как да избегнем второ или следващо плащане за поддръжката на нашия компютър? Отговорът е чрез абонаментна компютърна поддръжка.

Какво включва абонаментната компютърна поддръжка?

Абонаментната компютърна поддръжка може да включва най-разнообразни услуги в зависимост от нуждите ви. Някои фирми предлагат пакети от услуги на различни цени, които покриват дадени действия по компютъра ви. Някои от основните услуги включват профилактика и диагностика определен брой пъти месечно, право на безплатна дистанционна компютърна поддръжка, инсталация и поддръжка на софтуер, преинсталация на операционна система и инсталация на драйвъри, почистване на компютъра и други. В зависимост от фирмата и от цената на пакета, може да получите гаранция за бърза реакция от страна на специалистите, възможност за работа с оборотен лаптоп при нужда от ремонт в сервиз и други специални услуги.

От кои услуги се нуждае компютъра ни?

абонаментна компютърна поддръжкаВ зависимост от естеството на работата ви и от вида на компютъра, вие може да намерите за полезни определени пакети за компютърна поддръжка. В случаите когато компютърът е ключова част от работата, той може да се подлага на профилактика един път седмично и да се почиства редовно. Ако липсата на един компютър не е сериозен проблем, поддръжката му може да бъде по-лека, пакетът може да не включва дистанционна поддръжка. Едни от най-важните услуги, които са препоръчителни за всички компютри, са почистването и профилактиката. Те помагат за се предотвратят различните повреди и проблеми като отстраняват причинителите им навреме.

С други думи, абонаментната компютърна поддръжка е подходящ начин да се грижим за компютрите си без това да ни коства твърде много усилия, пари и време. Съществуват различни видове абонаментна поддръжка в зависимост от вида и приложението на компютъра, като повечето от тях включват профилактика и почистване с цел предотвратяване на бъдещи компютърни проблеми.

Кога да Потърсим Професионална Компютърна Помощ

Posted by Bulpc.com in Софтуер on December 17, 2013 with No Comments

компютърна помощЕдна от неизбежните отрицателни страни на работата с компютър е фактът, че той рано или късно ще спре да функционира нормално. Понякога проблемът е лесен за разрешаване и повечето по-опитни потребители могат да го отстранят сами. В други случаи обаче става въпрос за сериозен хардуерен или софтуерен проблем, който изисква намесата на по-опитно лице.

Можем ли да се доверим на приятел да отстрани проблема?

Отговорът е да, ако приятелят е компютърен специалист. Ако става въпрос за сериозен проблем, ще имате нужда от професионална компютърна помощ от фирма, която ще гарантира сигурността на файловете ви и на незасегнатите части от системата. Често потребителите се доверяват на приятели и познати, които разбират от компютри и това води до най-разнообразни резултати: повреда на части, които не са били засегнати, загуба на информация, усложняване на ситуацията и т.н. Ето защо, най-добрият избор при нужда от компютърна помощ е да се доверим на специалист, който може да отстрани проблема бързо и ефикасно.

Какви видове компютърна помощ можем да получим?

компютърен сервизУслугите, свързани с компютърна помощ, могат да бъдат най-разнообразни. Всяко действие, което ще ви помогне да използвате компютъра си отново в най-кратък срок, може да бъде предоставено от фирмите за компютърна поддръжка. Това включва преинсталация на компютърна система, диагностика на компютри, дистанционна, абонаментна и предплатена компютърна поддръжка, ремонт и замяна на хардуер, инсталация на софтуер, драйвъри и нови устройства, почистване и други. Всички тези услуги се предлагат на разумни цени, които обезсмислят риска от самостоятелно отстраняване на проблемите.

Накратко, нуждата от компютърна помощ е неизбежна при ежедневната работа с компютри и макар че понякога по-опитните ни приятели и познати са способни да отстранят проблемите, това е неоправдан риск. Той може да бъде избегнат с помощта на професионална фирма за компютърна поддръжка, предлагаща редица разнообразни услуги, с помощта на които компютърът ви съвсем скоро ще работи като нов.

Back to Top

Онлайн поддръжка и изчистване на вируси от bulpc.com Elenkov.net - изработка на сайтове и поддръжка