Дистанционна поддръжка на компютри

Posted by Bulpc.com in Настолни компютри on December 9, 2013 with No Comments

Какво Представлява Дистанционната Поддръжка на Компютри

дистанционна компютърна поддръжка

Понякога повреда в компютърната система изисква спешна и неотложна намеса от страна на специалист, което не е възможно във всяка ситуация. Ако компютърът се намира в малко населено място или нуждата от компютърна поддръжка е спешна и не търпи изчакване, потребителите могат да се възползват от дистанционна поддръжка на компютри, което е иновативен метод за диагностициране и отстраняване на проблеми в компютърната система от разстояние.

Какво може да се постигне чрез дистанционна поддръжка на компютри?

Съвременните технологии и наличен софтуер позволяват на всеки да влезе от разстояние в чужд компютър. Въпросът е, че веднъж получил достъп до проблемен компютър, не всеки има възможност да отстрани проблемите, които възпрепятстват функционирането му. В такива ситуации намесата на компютърен специалист от разстояние може да помогне за решаването на редица проблеми или осъществяването на необходими действия: инсталиране на принтери, скенери и други устройства; инсталиране на драйвъри, програми и антивирусен софтуер; почистване и профилактика на операционната система и фина настройка; диагностициране на хардуерни проблеми, които могат да бъдат открити с помощта на софтуер и други. Трябва да се има предвид, че при дистанционна поддръжка на компютри не може да се преинсталира система и да се извършват каквито и да е действия по хардуерната част на компютъра или по периферните устройства.

Какви са предимствана на дистанционната поддръжка на компютри?

ремонт на компютриМоже би най-важното предимство на дистанционната компютърна поддръжка е бързината на доставяне на услугата. В рамките на няколко часа, в най-лошия случай, свободен специалист ще може да се свърже с Вашият компютър и да провери какво не е наред. В по-голямата част от случаите проблемът е разрешим от дистанция, което е голям плюс за населени места, където няма подходящи специалисти или за хора с лаптопи, които са постоянно в движение и се окажат на път с развалено устройство.

Накратко, почти всички софтуерни проблеми на системата ви могат да бъдат решени бързо и лесно с помощта на дистанционна поддръжка на компютри. Освен това, част от хардуерните проблеми могат да бъдат диагностицирани, което е добро начало за решаването им. Всичко това е възможно в рамките на броени часове от подаден сигнал, като единственото условие е стабилна интрентет връзка.

Tags: , ,

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Back to Top

Онлайн поддръжка и изчистване на вируси от bulpc.com Elenkov.net - изработка на сайтове и поддръжка