Компютърна поддръжка ...

Добре Дошли в bulpc.com!

С обширния си опит в сферата на компютърната поддръжка и информационните технологии, ние от bulpc.bg се стремим да предложим на Вас и Вашите устройства модерно и качествено обслужване, съгласувано с всички европейски и световни стандарти. Ние знаем колко изнервящи могат да бъдат периодите, в които компютрите отказват да работят, затова гарантираме най-кратки срокове при изпълнението на поставените ни от Вас задачи. Широкият набор от услуги, които предлагаме, ни прави една от водещите фирми за компютърна поддръжка в София и страната а клиентите ни винаги остават щастливи и доволни от работата ни.

Софтуерни Услуги

Ако смятате, че компютърът Ви има софтуерен проблем или нужда, ние сме на среща. Нашият пълен набор от софтуерни услуги предлага гаранция, че всяка една неприятна ситуация, която може да възникне при работата Ви с компютъра, ще бъде прекратена от нас, а компютърът ви ще е като нов след нула време. Свържете се с нас сега и ние ще Ви направим страхотна оферта за базови услуги като инсталиране, настройка и поддръжка на операционна система, инсталиране на нови устройства, архивиране на данни, антивирусни услуги и много други. Нашите компютърни специалисти гарантират мигновена и ефикасна намеса.

Хардуерни Услуги

За нас ще бъде удоволствие да Ви помогнем, когато компютърът или лаптопът Ви се нуждае от диагностика, профилактика, почистване или ремонт. Висококвалифицирани инженери ще се погрижат за Вашия компютър, а ако още нямате такъв – ще Ви помогнат да го сглобите компонент по компонент за възможно най-добра производителност на желана от Вас цена. Десетките хардуерни услуги, които предлагаме, са на конкурентни цени, а времето, за което се извършват винаги е най-краткото възможно, без отлагания и забавяне.

Абонаментна Компютърна Поддръжка

Ако успешното функциониране на Вашия бизнес е в пряка зависимост от компютърът Ви, то Вие трябва да сте сигурни, че за него се полагат най-добрите и качествени грижи. Абонаментна компютърна поддръжка в София Ви гарантира, че ние ще се грижим редовно за Вашия компютър, като го преглеждаме, диагностицираме и почистваме на месечна база. Нашите специалисти ще проверяват и следят работата на компютъра Ви, като същевременно преодоляват проблемите, които могат да възникнат и отстраняват тези, които вече са налице.

Дистанционна Компютърна Поддръжка

Когато местоположението или приложението на компютъра Ви не позволяват той да се пренася до сервиз, на помощ идва услугата дистанционна компютърна поддръжка от bulpc.com. Нашите компютърни специалисти ще осъществят директна връзка с компютъра Ви през интернет и чрез нея ще могат да инсталират различен софтуер и драйвъри, както и нови устройства, да извършат профилактика и настройка на операционната система и съществуващия софтуер, да проведат софтуерна диагностика и да предложат много други услуги, които да помогнат за разрешаването на компютърните ви проблеми.

Други Услуги

Освен гореспоменатото, bulpc.bg предлага редица други услуги, като консултации, посещение на адрес, преглед и диагностика на сървър и др. Ако имате нужда от услуга, която не е спомената в ценоразписа по-долу, изпратете ни запитване и ние ще Ви отговорим с условията, срока за изпълнение и цената ѝ. Ние гарантираме, че можем да предложим всичко необходимо, за да Ви лишим от проблеми и неизправности с Вашия компютър или лаптоп.

Ценоразпис:

Услуга

Цена

СОФТУЕРНИ УСЛУГИ

Инсталиране на операционна система + драйвъри

Инсталиране на ново устройство

Инсталиране на драйвър

Настройване на Интернет мрежи и рутери

Инсталиране на антивирусен софтуер

Инсталиране на софтуер на клиента

Профилактика на операционна система

Почистване на вируси

Прехвърляне на информация от и на клиентски носител

Възстановяване на изтрита информация

Извличане на информация от повреден твърд диск

Тестване на компютърна конфигурация

Настройване и ъпгрейд на BIOS

ХАРДУЕРНИ УСЛУГИ

Преглед и диагностика на настолен компютър

Преглед и диагностика на лаптоп

Диагностика на сървър на адрес

Почистване на настолен компютър

Почистване на лаптоп

Подмяна на термо-пастата на процесора

Инсталиране и настройка на периферни устройства

Сглобяване на компютърна конфигурация

Подмяна/монтаж на компютърен компонент

Подмяна на букса на LAN кабел на адрес

Кримпване/свързване на LAN кабел

Премахване на лоши сектори на твърд диск

ОБЩИ УСЛУГИ

Посещение на адрес

Дистанционна поддръжка на компютри

Абонаментна поддръжка на компютри

Консултация за избор на компютърни компоненти

Свържете се с bulpc.com сега за надеждна, бърза и ефикасна компютърна поддръжка!

Back to Top

Онлайн поддръжка и изчистване на вируси от bulpc.com Elenkov.net - изработка на сайтове и поддръжка