Различният вариант при нужда от компютър

Posted by Bulpc.com in Други on August 24, 2016 with No Comments

Компютри, лаптопи, телефони, телевизори… всички те са част от техниката, която ни заобикаля ежедневно и чрез която ние сме част от така нареченото „глобално село”. Четенето на новини, забавленията, социалните мрежи, новините, работата, всичко е много по-лесно и достъпно чрез тези устройства. На пазара у нас вече се появиха и много фирми, които не просто предлагат подобен род техника, но дават възможност на потребителите да закупят  компютри втора употреба на доста добри цени. По този начин потребителят има шанса да реши сам дали иска лъскаво устройство без нито една драскотина, но на много висока цена или иска да спести пари и то не малко, доверявайки се на компютри втора употреба.
компютър втора ръка

Факт е, че у някои българи е загнездено желанието да притежават само нова и маркова стока и затова реагират с насмешка на всичко, което се предлага, като втора употреба, независимо дали са дрехи, коли или техника. Истината е, че има две основни причини, поради които можете спокойно да се доверите на компютри втора употреба. Едната е, че те са значително по-евтини от машините, които току що излизат от завода. Втората причина е, че те са надеждни и качествени.

Въпросните компютри втора употреба могат да бъдат един изключително добър избор, защото повечето от тях се предлагат от родни фирми, които са се сдобили с тях след аукциони. Тези своеобразни разпродажби се правят от световни марки като Fujitsu Siemens, Lenovo, Dell и други. Компютрите, които се използват в техните офиси се продават след максимум три години употреба и логично цената им е по-ниска, но за сметка на това са снабдени с много системи и придобивки, които бихте заплатили отделно в случай, че се доверите на чисто нова машина.

Има и случаи, в които собствениците на чисто нови компютри се отегчават от тях сравнително бързо и решават да продадат вече „старите” си машини и да си закупят нови. От там неусетно достигаме и до второто предимство при закупуването на компютри втора употреба, а именно цената. Тя е по-ниска, защото тези машини все пак се водят използвани поради факта, че са имали друг собственик, но в действителност по нищо не се различават от чисто новите, а понякога са дори по-добри от това, което можем да си позволим.

Както вече споменахме на българският пазар има много фирми, които предлагат компютри втора употреба, като една от тях е Plasico IT Superstore, която е специализиран вносител и търговец на употребявана техника. Можете да разгледате каталога на https://plasico.bg/употребявана-техника/компютри-втора-ръка и да изберете компютър, който ще отговаря на вашите изисквания.

Tags: ,

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Back to Top

Онлайн поддръжка и изчистване на вируси от bulpc.com Elenkov.net - изработка на сайтове и поддръжка